Välkommen till en kväll med Haffi Gíslason och hans föreläsning!

Ta fram mästaren inom dig!

”Det finns människor över allt runt om dig som är utmärker sig på grund av de är duktiga på något som de brinner för. De gör helt enkelt saker som de är vill och längtar efter varje dag. Det kan både vara deras jobb eller fritidssysselsättning. Detta är människor som syns  över allt och som vi också beundrar och respekterar. Och dessa människor är också så härliga, kärleksfulla och omtänksamma. Jag är övertygad om att du skulle vilja vara en sådan person som har dessa egenskaper och jag är helt säker på att du skulle också vilja vara omtyckt respekterad av andra för vem just du är.”

Vi träffas på Furugårdens matsal, Valbo

Tisdag 6 oktober kl 18

Kostnad 200 kr

Vi bjuder på fika!

Anmäl dig till nån av oss! 

Helen Johansson, masen.johansson@telia.com . 073 439 32 59

Annie Forsgren, forsgrens@hotmail.com, 0760 26 97 26

Anmälan och betalning senast 27 september

Så här berättar Haffi om sig själv:

J
ag heter Haffi Gíslason född och uppvuxen på Island men är sedan 90 talet bosatt i Sverige. I dag arbetar som kognitiv samtalsterapeut och livsvägledare.
Hur kom det så att jag utbildade mig inom detta? Eftersom jag tidigare levde ett liv där jag missbrukade allt ifrån droger, alkohol och mat så har jag erfarenhet av att både vara i missbruk samt att ta mig ur det. En erfarenhet som jag gärna vill dela med mig av eftersom jag numera lever ett lyckligt liv. En stor passion jag har är människor och möten med människor eftersom vi alla har något att lära av varandra. Alla har vi olika erfarenheter och livsöden och det är hur vi valt att hantera dessa som är så intressant, eftersom exakt samma situation skulle beskrivas på lika många sätt som antalet människor du frågar.



Mer info om Haffi hittar du på www.gladjebanken.se